Cautare

356 de rezultate pentru "examen definitivat" (3.30 secunde)
Documentul arata ca Funeriu ar fi trebuit sa sustina si un examen oral, din cauza unor note slabe obtinute la proba scrisa.
Nu prididesc sa ii multumeasca, de la inceput si pana in zilele noastre, vorba bietului Piru (nu va chinuiti neuronii, era bun profesional, mi-a dat 10 la examen desi ne-am incontrat, dar politic, era pe linia voastra - cacanie, adica, rosu-portocalie).
In 2009, Guvernul a decis prin ordonanta de urgenta, in urma negocierilor cu FMI, sa suspende ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante din administratie si sa permita angajarea unui singur functionar la sapte posturi vacantate, exceptii fiind acceptate doar pentru functiile de conducere, inalti functionari si administratii subdimensionate.
Legea mai prevede ca, incepand cu 19 ianuarie, persoanele care nu detin permise de conducere din nicio categorie trebuie sa sustina un examen teoretic si unul practic pentru obtinerea permiselor din categoria "AM" "A1" si "B1" pentru mopede, scutere, ATV-uri si alte autovehicule dotate cu motoare de capacitate mica a caror viteza nu depaseste 45 de kilometri pe ora, iar capacitatea cilindrica nu este mai mare de 50 de centimetri cubi.
"Trebuie sa treaca 24 de ore de la accidentare pentru a-i face examen RMN lui Rusu. Am discutat si noi cu medicii care sunt pe aici si sunt semne bune pentru ca genunchiul lui Rusu nu s-a umflat.
Primul "examen" pentru portughez va avea loc astazi, cand Chelsea va evolua pe terenul italienilor de la ora 21.45 (TVR 1), returul fiind programat doua saptamani mai tarziu.
In total s-au prezentat la examen 887 de sportivi, cifra care a produs stupoare la COSR, care are in Centrele Nationale Olimpice pentru pregatirea juniorilor numai 108 sportivi cu varsta de bacalaureat.
"Poate sa studieze de la distanta, se poate prezenta si la examen daca i se va permite", a spus avocatul Bogdan Barbuceanu la Sport.ro.
Ceea ce parea la inceput o gluma sosita la inchiderea editiei, in editia din 20 noiembrie anul trecut am publicat stirea cu temerea ca ne pacalim, s-a transformat intr-un examen de seriozitate, pe care nimeni nu-l mai credea posibil in viata acestei vedete pursinge de 35 de ani.
Dimensiunile mici ale echipamentelor dar si al castilor le fac greu de depistat in timpul unui examen, iar elevii si-ar putea pune in format audio sau text diverse subiecte.
Maria Grangure: O fi ghicit in bobi? Corneliu Severin: I-a iesit la ultimul examen genealogic. Traian Tranda: A ghicit in urina.
Dotat cu talent la desen, dar avand si reale insusiri pentru scena, Iurie Darie a dat examen atat la Institutul de Arte Plastice, cat si la cel de Arta Teatrala si Cinematografica, reusind la ambele, dar alegandu-l pe cel din urma, pe care l-a absolvit in 1952.
Un adevarat examen al maturitatii depline, sustinut in fata fanilor sai de trupa dedicata Trup și Suflet crezului sau artistic.
La examen am avut de realizat 10 fotografii pe diferite teme. 2. Povesteste putin despre cum a luat nastere proiectul Cu lumea-n cap prin Calarasi.
A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica I.L.Caragiale in anul 1961, avand ca examen de diploma rolul Agamita Dandanache din piesa O scrisoare pierduta de I.L.Caragiale, dupa aceea activand pe scenele de la Teatrul Tineretului (1961-1964), apoi la Teatrul de Comedie (1965-1968), la Teatrul Lucia S.
La 18 ani, face pregatire cu George Ivascu, da examen, ia doua probe, dar pica la ultima. Ca sa nu piarda vremea, urmeaza un an de teatru la Universitatea Titu Maiorescu, unde o cunoaste pe Sanda Manu, care ii prezice:
Interpreta de muzica populara si-a facut aparitia la eveniment dupa un examen pe care l-a avut de sustinut la Conservator, unde este studenta in anul I.
- Mult noroc la examen! Alte exprimari, precum Ce intamplare ca..., Ce bine ca..., Mult succes la..., ar exprima chiar mai bine ideea originala, insa a devenit superfluu sa folosim cuvantul noroc.
In anul III se retrage din facultate, pentru a sustine un nou examen la teatru. Pica iar. Revine la Filologie, joaca in cateva piese de teatru pentu amatori, absolva facultatea,dar renunta la cariera de profesor, pentru a mai incerca o data la Actorie.
A debutat in teatru in anul 1945 cu rolul Ecaterina Ivanovna in piesa Fratii Karamazov, dupa Fiodor Mihailovici Dostoievski, jucata la Teatrul Constantin Nottara (examen condus de profesoara Marioara Voiculescu).
google-analytics.com